February 7, 2018

Despre mine

Numele meu este Georgiana Constantin.

Sunt psihoterapeut specializat in psihoterapie ericksoniana si hipnoza clinica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Mi-am propus ca, in cadrul acestui blog, sa te aduc mai aproape de tine, de cum functionezi si de cine esti, pe scurt, sa te ajut sa te intelegi mai bine. De asemenea, te poti informa cu usurinta si despre cum functioneaza cei din jurul tau, cei dragi tie, copii, familia si prietenii, si astfel, prin simpla informare vei ajunge sa fii mai aproape de ei, sa ii intelegi si sa ii indrumi.

In cabinet, in cadrul sedintelor de psihoterapie, vom contribui impreuna la redobandirea echilibrului tau interior, la accesarea resurselor necesare indeplinirii obictivelor pe care ni le propunem si la imbunatatirea vietii tale in domeniile in care ti-ai propus sa faci schimbari.

Concret, in cadrul sedintelor de psihoterapie, ne putem propune, in functie de nevoile si nelinistile tale, sa devii mai performant, mai calm si mai adaptat la situatiile cotidiene, mai competent si mai creativ. Vei ajunge sa te cunosti mai bine, sa te accepti, sa te regasesti si sa fii asa cum ti-ai propus.

Fie ca este vorba de relationarea cu familia, prietenii, persoana iubita, copii sau persoanele cu autoritate, fie ca este vorba despre starea si tonusul tau, stima si increderea in tine, lipsa motivatiei sau dificultati de adaptare, stari anxioase sau depresive, managementul stresului sau managementul durerii, schema corporala care nu te multumeste, dependente, pierderi sau orice alt lucru cu care te confrunti, impreuna, putem sa depasim situatiile puternic incarcate emotional, temerile si gandurile care nu-ti dau pace.

Te astept sa te informezi despre ceea ce se intampla cu tine, cititind articolele de pe blog, iar in masura in care simti ca ai nevoie de ceva mai mult, pentru tine, te astept la cabinet.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, sugestii sau programari, scrie-mi, mai jos, un mesaj.